TLC ще излъчи най-новата поредица „Обичам мамино синче“

Най-новата поредица на TLC “Обичам мамино синче“ проследява един различен вид любовен триъгълник между жена, мъж и неговата майка.

Какво се случва, когато една жена се влюби в мъж и иска да се омъжи за него, но той има далеч по-важна жена в живота си? Това е неговата майка! В тази невероятна нова поредица на TLC единствената пречка пред истинската любов на една двойка е един съвсем различен вид „друга жена“. Тези мъже са разглезени и са хранени с лъжичка – в някои случаи съвсем буквално – от техните властни майки, които водят връзките им до сериозни романтични кризи. Проследете историите на четири млади жени, състезаващи се за привързаността на своите половинки с техните майки. Премиерата на “Обичам мамино синче“ е на 14 февруари, неделя, в 21:00 часа по TLC.

„В TLC винаги придаваме пикантност на поредиците ни за връзки с цел да изненадаме и зарадваме нашите фенове и “Обичам мамино синче“ не е изключение“, споделя Хауърд Лий – президент и генерален мениджър на TLC. „От свирепи семейни караници и културни сблъсъци до ритуали между майка и син, от които ще останете изумени, знаем, че зрителите ще полудеят по тези нови поредици за любов и връзки.“

По време на сериите избухват доста неудобни ситуации – от неловки до катастрофални, докато младите жени се борят да се превърнат във водещата дама в живота на мъжа си и се надяват, че тези мамини синчета най-накрая ще решат проблемите.

Запознайте се с любовните триъгълници:

Стефани (25), Майк (25) и мама Лиз (49)

Стефани се среща с Майк от известно време и наскоро са се преместили да живеят заедно, което е довело връзката им на следващо ниво. Стефани е много развълнувана, че това означава нещо за тях като двойка, но единствената уловка е, че Майк е истинско мамино синче. Тя се надява скоро да се сгоди, но отказва да се грижи за всяка негова нужда, както майка му винаги го е правела. Стефани се затруднява с победата над обсебващата майка на приятеля си и чувства, че одобрението ѝ е единственият начин тя да може да има бъдеще с мъжа, когото обича.

Емили (24), Шекеб (30) и мама Лайла (61)

Емили и Шекеб са си паснали още първия път, когато са се срещнали преди две години. От този момент насам обаче е имало много конфликти между Емили и майката на Шекеб – Лайла. Между двете има огромни религиозни и културни различия, които Лайла изглежда не може да преодолее. Освен това, Емили иска Шекеб да се изнесе от дома на родителите си, за да могат да започнат съвместния си живот, но той не иска да бърза да напуска майка си или да я разстройва.

Юстина (26), Джейсън (28) и мама Анет (49)

Юстина планира отдавна закъснялата си сватба с Джейсън, но неговата властна майка Анет е решена да има сватбата на мечтите си. Раздвоен между годеницата си и майка си, Джейсън се бори да разсее напрежението между Юстина и Анет. Дали Юстина ще получи мечтаната си сватба, или вместо това ще бъде принудена да приеме вижданията на бъдещата си свекърва?

Ким (25), Мат (28) и мама Кели (56)

Ким живее с приятеля си Мат в къщата на майка му Кели, което е в ущърб на техния сексуален живот. Двойката е готова за следващата стъпка и планира да изгради заедно дом, но има една уловка. Новият дом на двойката е точно зад дома на родителите на Мат, което означава, че Ким ще трябва да споделя Мат с майка му завинаги. Ще повлияе ли това задушаващо на връзката на Ким и Мат?

Отговорите на тези въпроси ще получите в новите епизоди на “Обичам мамино синче“.

Гледайте премиерата на поредицата на 14 февруари, неделя, в 21:00 часа по TLC, за да разберете дали четирите жени ще се превърнат в най-важните дами в живота на мъжете си, или властните им майки ще надделеят.