Deep Zone на гости на „Музика, музика“ по БНТ 1

Гледайте „Музика, Музика“ тази неделя, 21 ноември 2020 г. от 13:30 ч. по БНТ 1

Тази седмица в музикалното предаване на БНТ 1 „Музика, музика“ ще гостува една страхотна група, която прави качествена поп и денс музика.

„Дийп Зоун“ ще са специални гости на водещите ВенЗи и Йоанна Драгнева, за да разкажат за музиката си, която звучи в топ клубове, международни класации, радиостанции и телевизии на 5 континента! Да не забравяме, че самата Йоана преди време беше част от екипа и със сиурност имат какво да си кажат за времето, в което не са свирили заедно.

Гледайте „Музика, Музика“ тази неделя, 21 ноември 2020 г. от 13:30 ч. по БНТ 1

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, Музика“ стартира през 2018-та година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади.

Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.
Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост.

Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/viva-la-muzika
Facebook Page® : https://www.facebook.com/Musika2Musika