Фики с победа в първия лайв на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Осемте звездни участника изправиха на крака жури и публика с талант, настроение и оригинални образи.

Истинско шоу, достойно за най-добрите, постави „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars, през изминалата вечер.

„Очаквам от участниците чудеса от храброст! Те вече са минали през шоуо и вероятно ще бъдат впечатляващи. Трябва да направим шоу, което да вдигне духа на зрителите и да им вдъхне надежда, че скоро всичко ще бъде по-светло“, сподели продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян.

Още в първите минути на шоуто на сцената се появи Димитър Рачков, който символично предаде щафетата на своя колега Геро. „Геро е един от най-талантливите актьори, които аз познавам, обичам и подкрепям. С вас съм и ви желая успех, колеги!“, заяви Рачков, който загатна за ново приключение в телевизионния ефир на 7 март от 20:00ч.

Победителят в първата вечер на преобразяванията беше миналогодишният победител – Фики, който изправи на крака публиката с образа на Дони и песента „Уморени крила“.

Вечерта беше открита от Къци Вапцаров, който влезе в ролята на вокала на Rammstein – Тил Линдеман сред отломки от автомобили и пламъци. С първи двоен образ за сезона се яви Милица Гладнишка.

Дуетът на Барбара Стрейзънд и Луис Армстронг придоби автентично звучене, благодарение на гласа на джаз дивата, а това спечели и одобрението на журито.

Рафи на свой ред оглави рок титаните Kiss, а Поли Генова влезе в ролята на Лейди Гага с присъщото й умение да създаде истинско шоу. „Човек не може да предвиди колко силно ще тупти сърцето му от вълнение!“, сподели певицата, завръщайки се на една позната сцена.

„Обичам интелекта и чувството ти за самоирония!“, заяви Хилда за изпълнението на краля на фолка AZIS. С чувство за хумор той сподели, че подсакчането на сцената се е оказало най-голямото предизвикателство от образа на Джоуи Темпест /Europe/. С осанката на Бони Тайлър, дрезгав глас и замечтан поглед, Михаела Маринова обра овациите и на свой ред вдигна публиката на крака.

В „Като две капки вода“ влизам с голям ентусиазъм, защото знам, че тук ще видя някои от най-добрите колеги!, сподели Софи Маринова, минути преди да се преобрази в индийската певица и актриса Айшвария Рай. „Ти си едно истинско съкровище!“ заяи Хилда Казасян.

Следващата седмица Къци ще рапира като Ицо Хазарта, а AZIS ще влезе в ролята на своята колежка Елвира Георгиева. Милица Гладнишка ще скочи право в 90-те с 2Unlimited, а Рафи ще изпълни една от най-съблазнителните песни на Бритни Спиърс.

Поли Генова ще трябва да избере едната половина на дует Ритон, а Софи Маринова отново ще има среща с рок музиката като Дейвид Лий, а Михаела Маринова ще вземе малко от емоциите на Веско Маринов. Победителят за вечерта Фики ще влезе в ролята на Шърли Беси.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.