Том и Джери се завръщат на голям екран

Любимите на всички котка и мишка подновяват лудориите си в Ню Йорк, пише „Variety“. Компанията „Warner Bros. Pictures“ представи трейлър на предстоящия нов филм „Том и Джери“, чиято премиера е предвидена през 2021 г.

Докато титулярните персонажи са анимирани в подобен стил като в оригиналния анимационен сериал, новият филм се разминава с традициите, включвайки живи актьори и реални декори. Главен герой е Кайла – организатор на събития, наета от хотел за организиране на сватба, но също така от нея се очаква да премахне досадната мишка Джери, превърнала хотела в своя резиденция.

TOM & JERRY – Official Trailer

Сценарият е на Кевин Костело и е базиран на класическите герои на Джоузеф Барбара и Уилям Хана. „Том и Джери“ съживява десетилетното съперничество, след като котаракът Том е привлечен да помогне за премахването на Джери от помещенията преди датата на сватбата. Следват епизоди на неуспешните опити на котката да хване изобретателния мишок.

Двамата врагове скоро трябва да се научат да си сътрудничат с Кайла, тъй като осъзнават, че някой от персонала на хотела работи активно срещу тримата. И след 80 години на съперничество двамата правят нова стъпка в партньорството между котките и мишките.