Стефания и Анжело напуснаха „Един за друг“

Поредната двойка, която отпадна от риалити формата „Един за друг“ и загуби шанса си за победа е тази на Стефания и Анжело. До загубата се стигна след като младите влюбени останаха на дъното на класацията в изпитанието за двойки, където трябваше да преодолеят страха си от високо на нестабилен мост и да покажат колко добре се познават. Участниците, които продължават напред в романтичната надпревара с шест позитивни гласа в своя полза, са Милена и Иван-Асен.

„За нас беше чест да сме сред вас. Много се радваме, че имахме възможността да ви опознаем и да се учим от вас. Не очаквахме да срещнем толкова много позитивни хора“, споделиха Стефания и Анжело. „Справихте се наистина прекрасно. Показахте колко сте близки, колко сте един за друг, колко красива двойка сте. Пожелавам ви да е все така – все така да сте лъчезарни и успешни, и да имате светло бъдеще“, обърна се към младите влюбени водещият Емил Чолаков.

След третите елиминации в любовната надпревара останаха десет двойки. Една от тях ще трябва да се нанесе в чисто нова мистериозна стая, в която всяка седмица ще има различно изпитание. Стефания и Анжело избраха първите обитателите на стаята на предизвикателствата да бъдат Здравка и Миро. Как ще се справят в помещение без ток и какви ще бъдат новите изпитания за участниците, гледайте в новите епизоди на най-романтичната надпревара следващата седмица.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *