Скрити истини и заличени следи в „Отдел Издирване“

Борбата за истина и справедливост продължава с пълна сила в новия епизод на криминалния сериал „Отдел Издирване“ тази седмица по NOVA. В петък от 22:00 ч. Камен Петков (Юлиан Вергов) ще бъде изправен пред тежки обвинения, които ще застрашат сериозно поста му в структурата на МВР. Готов ли е да се откаже от всичко постигнато в разследването до момента и как ще подходи в сложната ситуация, за да се справи с неправдите в системата?

Потърсилата помощ от Камен хърватка Нера Павлович (Ива Михалич), първоначално представила се с името Татяна Станкович, ще опита усилено да се сближи с полицая, въпреки огромното недоверие, което той изпитва към нея. След изненадващо посещение на служители на ДАНС в дома му, старши инспектор Петков ще бъде все по-заинтригуван какво крие Нера и защо е издирвана от толкова много хора. За да разбере повече за мистериозната компаньонка, той ще се довери на криминалния психолог и свой близък приятел – Радо Йорданов (Иван Бърнев). Какво ще открие криминалният психолог за личността на Нера, ще стане ясно този петък.

Разследването на поредицата загадъчни убийства ще поеме в нова посока – шофьорът на линейката, превозвала крупния бизнесмен с нелегален канал за боклук – Кавалджиев, беше открит мъртъв, а убилият Цайса снайперист е в неизвестност. Единствената следа, с която отдел „Издирване“ разполага, е оръжието на извършеното престъпление.

Опитните полицаи ще се заловят с трудната задача да издирят всякаква информация свързана с карабината, която може да ги доближи до поръчителя на убийствата. Следите ще ги отведат до стар приятел на инспектор Валери Русев (Христо Петков), който ще се превърне в ключа към разкрития по случая с огромна важност. Какво общо има паравоенното формирование „Ястребите“ с оръжието от местопрестъплението и какво ще разберат зрителите за трудния живот и слабостите на старши инспектор Русев?

Не пропускайте „Отдел Издирване“ всеки петък от 22.00 ч. по NOVA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *