Първи снимки от предстоящия премиерен сезон 6Б на „Пази се от живите мъртви“

В очакване на новия сезон 6Б на хитовия сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“ телевизионният канал пусна предпремиерни снимки от продукцията.

Премиерата в България ще се състои на 12 април в 4.00 ч. (едновременно със световната премиера на сериала по AMC в САЩ) с повторение в праймтайма на същата дата в 23.00 ч.

Втората половина на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ ще съдържа 9 епизода, които ще се излъчват по AMC всеки понеделник в 4.00 и в 23.00 ч.

За сезон 6Б на „Пази се от живите мъртви“

Нарастващата решимост на Морган (Лени Джеймс) да освободи останалите членове на групата засилва отчаяното намерение на Вирджиния (Колби Минифи) да открие сестра си и да защити селищата от действащите в и извън нейните стени сили.

Втората половина на шести сезон показва пораженията, които животът под управлението на Вирджиния е нанесъл на всеки от членовете на групата, които някога се възприемаха като семейство.

Ще се формират нови съюзи, ще се разрушават връзки и отношения, а лоялността ще се промени завинаги. Когато всеки един от тях е принуден да вземе страна, те ще разберат значението на фразата „Краят е началото“.