Поредицата „Милиардер под прикритие”с втори сезон по Discovery Channel

Трима бизнес магнати създават компании за милиони само за 90 дни във втори сезон на поредицата „Милиардер под прикритие“ по Discovery Channel.

В първия сезон на „Милиардер под прикритие” стартиралият от нулата бизнесмен Глен Стърнс се обзаложи, че американската мечта все още е жива. Той беше лишен от името, богатството и контактите си и попадна в град, който никога не беше посещавал. Глен искаше да провери дали може да изгради компания за милиони, разполагайки само с 90 дни и 100 долара в джоба си. Вдъхновени от дръзкия му залог, трима новостартиращи предприемачи се впускат в същото смело предизвикателство. „Милиардер под прикритие”се завръща с втори сезон тази неделя, 31 януари, в 21:00 часа по Discovery Channel.

През този сезон трима успешни предприемачи залагат 1 милион долара, че могат да заминат под прикритие в три различни града, да започнат нов бизнес само със 100 долара и да достигнат сумата от 1 милион долара в рамките на 90 дни. В края на предизвикателството всеки от тях ще разкрие истинската си самоличност на хората, на които са помогнали за изграждането на бизнеса им. Но ще успеят ли да превърнат големите си идеи в реалност? И могат ли да се справят с последиците от пандемията от COVID-19, принудила толкова много бизнеси в цялата страна да затворят?

Тримата предприемачи ще разчитат на своите собствени тайни за успех. Всеки има свои планове, тайни бизнес трикове и стратегии. В крайна сметка има повече от един начин за печелене на 1 милион долара.

Предприемачите, които минават под прикритие тази година, са:

Грант Кардоне – международен мотивационен лектор, инвеститор в недвижими имоти, съветник по продажби и автор на едни от най-продаваните публикации. Традиционната концепция за американската мечта – работи усилено, пести пари и притежавай дом – е погрешна според Грант. Той твърди, че хората имат всичко, от което се нуждаят, а парите са ненужни, когато не влизат в употреба.

Моник Идълт-Мозли – основател и главен изпълнителен директор на Reign Ventures – технологичен фонд, който дава възможност на млади предприемачи да създадат свой собствен бизнес за милиони. Моник натрупва първото си състояние, като създава агенция, осъществяваща партньорства между корпорации и звезди от шоубизнеса и спорта. Тя е човекът зад Mosley Music Group в партньорство с вече бившия си съпруг Тим „Timbaland” Мозли. Именно Моник е била отговорна за управлението на успешните кариери на известни артисти като One Republic, Нели Фуртадо и Крис Корнел.

Илейн Кулоти – работи в сферата на недвижимите имоти и интериорния дизайн. Основател е на House of Rock. Илейн е сериен предприемач от 14-годишна възраст, навлиза в доминирания от мъже строителен бизнес и се превръща в един от най-големите играчи в бранша. Не позволява на никого и нищо да я спре да постига целите си. Тя е разработила и построила всевъзможни неща – от луксозни домове до казина и болници. Премиерата на новия сезон на „Милиардер под прикритие”е в неделя, 31 януари, от 21:00 часа. Повторението на първия епизод ще се излъчи същата вечер от 03:00 часа по Discovery Channel.