Има ли любовна афера между актьори от „Черна любов“

Известната турска актриса Неслихан Атагюл даде необичаен отговор на статии , в които я набеждават в любовна афера с колегата й Бурак Йозчивит, с който си партнираха в поредицата „Черна любов“, пише Труд.

През последните дни в турските и чуждестранни медии има много информации за напрежение между Неслихан и Бурак. Според местните журналисти, причината за това е предполагаема любовна връзка между известните артисти и пристъп на ревност у съпруга на Неслихан – Кадир Доулу, и раздори в семейство им.

За да опровергае тези писания, Неслихан публикува романтични снимки със съпруга си Кадир в социалните мрежи и написа, че това е нейният единствен любим и герой. Така звездата се опитва да сложи край на дискусиите.

Неслихан Атагюл е млада, но вече утвърдена звезда на турското кино и е носителка на местни и международни филмови фестивали. Актрисата изигра най-известните си роли в телевизионните сериали „Двете лица на Истанбул“ и „Черна любов“, а в момента се снима в поредицата „Дъщерята на посланика“, в който неин екранен партньор е Енгин Акюрек.