Изпитание за наблюдателност в „Един за друг“

Мъжете ще влязат в непосилна битка с дамската чанта

Тази седмица в риалити формата „Един за друг“ участниците ще се убедят колко е важно да имаш добра памет и да познаваш своя партньор. След като младите влюбени Стефания и Анжело напуснаха предаването, останалите двойки са все по-амбицирани да тестват възможностите си, за да докажат силата на любовта си. Начело на генералното класиране отново са Полина и Мохамед с малко над 28 000 лв. в своята сметка, а последни засега са Тина и Станимир с 10 090 лв.

В новият епизод на романтичната надпревара този вторник кавалерите ще се сблъскат с мистерията на дамската чанта – митичен за мъжете аксесоар, който може да събере безкраен брой предмет. Силните половинки ще трябва да докажат колко добре познават своите дами, като изберат техните чанти сред 50 други. Но това съвсем не е всичко – за да се справят със задачата, те ще трябва да напълнят любимия женски аксесоар с девет вещи на своите половинки.

Дамите от своя страна, както всяка седмица, ще имат на разположение сумата от 5000 лв. за залози. Те ще получат и възможността да следят представянето на мъжете си в компанията на останалите жени. Как ще се справят кавалерите и коя от участничките носи косата си в чанта, не пропускайте да гледате в новия епизод на най-романтичното състезание в родния ефир.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *