Игра за напреднали в новия епизод на „Един за друг“

Мъжете ще трябва да избират бельо за своите половинки.

Любов, романтика и горещи предизвикателства очакват участниците в новите епизоди на любовната надпревара „Един за друг“. След поредица весели изпитания и оспорвани елиминации с неочакван обрат миналата седмица, всички десет двойки продължиха своето участие в риалити формата. Начело на генералното класиране са Тяна и Иво, а с най-малко средства в своята сметка са Зорница и Валентин. Сега обаче е ред на страстите да вземат превес в игри за напреднали, а кой ще се справи най-добре, гледайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Първото предизвикателство за седмицата е за жените и е силно свързано с най-съкровените желания на техните половинки. Задачата на мъжете е да сътворят ансамбъл от секси бельо и подходящи аксесоари за любимата според техните собствени желания и фантазии. Дамите на сърцето им от своя страна ще се изправят пред трудното изпитание да разпознаят правилната композиция измежду няколко подобни.

Ще бъдат ли мъжете предпазливи в своите залози или ще заложат всичко на успеха на техните половинки? Има ли тайни между двойките и кои са най-консервативните участници? Кой ще се справи най-добре и кой ще удари на камък, не пропускайте да гледате в новия епизод на най-романтичното състезание в родния ефир.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *