Един от най-трудните ремонти очаква „Бригада Нов Дом“

Не една, а две усмихнати Марии – водещата Мария Сивестър и гост-звездата Мария Илиева, ще се развихрят в ремонта, почистването и подреждането на книги, в новия епизод на “Бригада Нов Дом” този четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

Лъчезарната певица на драго сърце ще подкрепи каузата на предаването с труда, усмивката и най-вече със сърцето си: “Вълнуващо и обогатяващо е участието ми в “Бригада Нов Дом” и съм щастлива, че имах възможност да направя нещо добро и да даря щастие”, споделя удовлетворението си тя.

А зрителите ще се уверят, че две Марии на едно място са отличен отбор, особено в подреждането на над 1600 книги – собственост на семейството, представено в епизода.

Силна, борбена, образована и дисциплинирана е майката на четири деца – Теодора Хинкова, която след смъртта на съпруга й, който е полицай, също облича полицейската униформа. Тя отглежда сама децата си, възпитава ги отлично и успява да ги образова. Поли, Роси и близнаците Гери и Йордан са усмихнати, ученолюбиви и интелигентни и мечтаят да имат огромна библиотека вкъщи, защото за семейството знанието и книгите са най-важното нещо. И така, повече от 1600 книги ще бъдат грижливо изнесени преди ремонта и още по-грижливо подредени след него в новата библиотека.

Този четвъртък, един от най-тежките и трудоемки обекти очаква известната бригада, защото апартаментът на семейството е пълен с мебели и буквално е затрупан с всякакви вещи, събрани през годините.

Всички те ще бъдат изнесени и пренесени “на ръка“ и без асансьор от и до петия етаж. Освен това, състоянито на апартамента е окаяно и навсякъде има хлебарки. Те ще ужасят иначе бойната Мария Силвестър, но няма да уплашат Влади Караджов и майсторите.

Но и в най-тежкия момент и в най-тежкия ремонт винаги има място за по една баничка с айрян, поднесена изненадващо от Мария Силвестър. Тя ще се превърне в повод за усмивка и ще даде нови сили на бригадирите в точния момент.

А как ще приключи всичко това, как кака Поли ще погали на финала новата си кухня и какво ще обещае да приготвя в нея на семейството – зрителите на bTV ще разберат в четвъртък от 21:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *