“Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV

Цял куп звезди се включват в каузите на най-позитивното социално предаване у нас.

Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“ – “Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV на 25 февруари (четвъртък) от 21:00 ч.

В единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване, цяла плеяда любими български звезди ще се включват в каузите му и ще запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов.

Петият сезон на любимия на малки и големи телевизионен проект, променил съдбата на повече от 62 семейства и възвърнал блясъка в очите на над 160 деца до сега, отново обещава да сбъдва мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екрана.

Най-позитивното и емоционално предаване в родния ефир този сезон ще насочи светлините на прожекторите и към децата със специални потребности, които заслужават да имат равен достъп до образование.

На 25 февруари ще започнем от там, където спряхме”, заявява с усмивка водещата Мария Силвестър. В епизодите преди пандемията, Графа, Емилия и Теди Кацарова бяха сред гост-звездите, които оказаха подкрепа не само с присъствие, но и с реална помощ в ремонтирането на жилищата на героите с не лека съдба.

От 25 февруари, в новите епизоди на “Бригада Нов дом” ще заблестят още от най-обичаните и изявени български звезди, сред които журналистът Георги Тошев, продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Мария Илиева, Павел и Венци Венц и много други.

Всички те, а и всички пред малките екрани, ще станат съпричастни, както на болката, така и на радостта в очите на участниците, защото “Бригада Нов дом” подарява много повече от ремонтиране на жилища.

Тя успява да изпълни със смисъл и съдържание думата ДОМ, да върне надеждата и да преобърне съдбите и вярата на героите в доброто.

Гледайте “Бригада Нов дом” всеки четвъртък от 25 февруари, от 21:00 ч. по bTV